torstai 10. marraskuuta 2011

Heippa!


Tsaude Paude!

Viikko on taas mennyt noepasti ja yhtään päivitystä ei ole osaltani tullut.
Miten nämä viikot aina vaan menee siivillä?
Töissä ollut kiirettä ja monta koulutehtävää odottaa, että ne tehtäisiin...
Tänään on pohdinnassani ollut, että miten saan vuorokauteen lisää tunteja, että kerkeäisi hoitaa työt, koulutehtävät, saada tietokone kotona korjattua ja vielä yhden uhmaikäisen vaahtosammuttimen...

Olen myös miettinyt, että miksi suomalaiset on niin ilkeitä toisilleen? Kaikesta pitää valittaa ja vaikka yrität olla kuinka ystävällinen (asiakaspalvelussa) niin sinulle vain huudetaan naama punaisena ja olet täys piip..
Miksi emme voisi olla ystävällisempiä toisillemme? Epäystävällisyys tarttuu paremmin kuin ystävällisyys.

Nooh, mutta nämä ovat näitä elämän valintoja ja pohdintoja ja näille ei ole oikein vastauksia...

Terkuin,

Anita


4 kommenttia:

  1. Hei!
    Itse kanssa toimin aiemmin asiakaspalvelussa, ja eräänkin kerran tuli mietittyä, miksi asiakkaalle pitäisi hymyillä, kun asiakas saa sanoa mitä sylki suuhun tuo.
    Itse käytin monesti käänteispsykologiaa, ja olin YLIKOHTELIAS ja ystävällinen ääriin asti niille kärttyisille asiakkaille. Toiveena tietty, että miettisivät omaa käytöstään, vaan aina se ei toiminut...
    Pitäisi vaan itse osata asettua toisen ihmisen asemaan, niin ehkä tulisi kohdeltua kanssaihmisiä paremmin.
    Voimia myös ajankäyttöongelmiin, et ole yksin niiden kanssa :)

    VastaaPoista
  2. Jos keksitte, mistä lisätunteja saa, olen kiitollinen tiedosta. Pulma vaikuttaa pelottavan yleiseltä. Miksi ihmeessä näin on käynyt?

    VastaaPoista
  3. Moi Kati,
    Uskon, että työtahti on muuttunut ja sitten tietenkin tämä sosiaalinen media kasvanut, matkapuhelimet ja se tavoitettavuus. Tunteja pitäisi olla 40 ainakin vuorokaudessa, että kerkeäisi edes 8h nukkumaan.Tänä päivänä pitää olla yli-ihminen, että suoriutuu kaikesta.. Tässä olisi muutama asia miksi mielestäni tämä on käynyt.. Joku toinen voi olla eri mieltä.. Mukavaa päivää :)!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Pia ja voimia kanssa sinulle =)! Ani

    VastaaPoista