maanantai 17. lokakuuta 2011

Kokemuksia kurssista

Kurssilla edetään hitaasti, mikä on ihan ymmärrettävää, koska niin monta käyttäjää on samaan aikaan ja kaikki ei pääse välttämättä eteenpäin.
Itsekkin olin jumissa pitkään tai siis kone oli jumissa :).

Muuten ihan ok fiilis kurssista, vaikka blogin kirjoittaminen on ihan uutta minulle ja olen hieman "vastaan", koska en halua jakaa omia tietojani tuiki tuntemattomille ihmisille. Mutta toisaalta tämähän on sitä nykyaikaa, jos halua ajatella positiivisesti :).

6 kommenttia:

  1. Tuo omien ajatusten ja tietojen jakaminen tuntemattomille on vaikea asia - mikä on riittävästi, mutta ei liikaa.
    Toisaalta itse seuraan muutamia blogeja säännöllisesti, joten välillä on hyvä rohkaistua ja kokeilla elämää blogin "toisellakin puolella".

    VastaaPoista
  2. Yhdyn Päivin mielipiteisiin. Itseäni helpottaa, että valitsin blogiini aiheen, josta voisin puhua ikuisuuden - tarpeeksi neutraalia eikä mitään oman egonsa pönkittämistä. Helppoa!? No senhän me näemme sitten myöhemmin...

    VastaaPoista
  3. Hyviä kommentteja molemmat! Blogi-maailmasta saattaa avautua aivan uusia mahdollisuuksia, kun vain malttaa pitää mielensä riittävän avoimena. Nimimerkki Kokemusta on

    VastaaPoista
  4. Joo omien ajatusten kirjoittaminen julkaiseminen"tuntemattomille" on kanssa minulle hieman vieras ajatus vaikka olen itsekin lukenut blogeja ja nauttinut juuri niiden teksteistä. Malttava avoimuus :-D!!

    VastaaPoista
  5. Luen kanssa paljon muiden blogeja, mutta en tosiaan itse siihen oikein "pysty/halua". Mietyttää just sama kysymys, että mikä on liikaa? Monet jakavat kaiken omasta elämästään netissä, toiset haluavat puhua uskonnosta, politiikasta tai ihan vain omista ajatuksistaan ja mielipiteistään..

    VastaaPoista
  6. Itsekin luen paljon muiden blogeja, mutten usko, että alkaisin aktiivisesti kirjoittaa omaa blogia, jossa jakaisin julkisesti tietoa elämästäni. Näin oppimistehtävänä blogin pitäminen vaikuttaa kuitenkin ihan mukavalta puuhalta :)

    VastaaPoista