tiistai 18. lokakuuta 2011

Kysely opiskelijalle

Julkisuuden henkilö

Valitsin julkisuuden henkilöksi Jani Toivolan, koska hän on viime aikoina ollut paljon julkisuudessa muun muassa Tanssii tähtien ohjelman myötä.

Tässä on hänen bloginsa:

http://janitoivola.net/

T:

Ani

Toinen päivä

Toka päivä lähtenyt jo melkein tunti sitten käyntiin :).

Hauskaa päivää kaikille :)!

-Ani-

Tehtävä 3

http://hypem.com/#!/
täältä löytyy blogeja, musaa ynnä muuta. Aika monipuolinen sovellus.
Työelämässä voisi tietokoneen taustana kuunnella esimerkiksi monipuolista musiikkia. Omat lempibiisit pitäisi löytyä laajasta valikoimasta.

http://www.newsmill.se/

Päivän uutiset ja mistä ihmiset keskustelevat saat täältä.
On myös mahdollista aloittaa oma keskustelu jostain aiheesta ja myös lukea vanhoja muiden keskusteluja ja aiheet ovat laidasta laitaan. En ole tiennyt tästä sivusta ja aion kyllä ottaa päivittäiseen käyttöön. Luen paljon uutisia ja olen kiinnostunut maailman menosta. Luen yleensä ruotsiksi, koska se on minulle helpompaa.
Työelämässä on hyvä olla ajantasalla maailmanmenosta.



Julkisia SoMe- sovelluksia

Tässä muutamia linkkejä julkisiin SoMe:n sovelluksia:

http://fi-fi.facebook.com/KoKoSoMe

http://www.slideshare.net/FloApps/julkinen-data-helsinki-region-infoshare

Facebook on aika vahvana julkisen sosiaalisen median kanavana. Monet yritykset ovat tajunneet tämän kanavan ja saaneet täten muun muassa tunnettavuutta.

maanantai 17. lokakuuta 2011

Kokemuksia kurssista

Kurssilla edetään hitaasti, mikä on ihan ymmärrettävää, koska niin monta käyttäjää on samaan aikaan ja kaikki ei pääse välttämättä eteenpäin.
Itsekkin olin jumissa pitkään tai siis kone oli jumissa :).

Muuten ihan ok fiilis kurssista, vaikka blogin kirjoittaminen on ihan uutta minulle ja olen hieman "vastaan", koska en halua jakaa omia tietojani tuiki tuntemattomille ihmisille. Mutta toisaalta tämähän on sitä nykyaikaa, jos halua ajatella positiivisesti :).

Oppimistavoitteet

Oppimistavoitteeni ovat, että saisi kurssista hyödyllistä tietoa sosiaalisesta mediasta, mitä voisi käyttää työelämässä, sekä omalla vapaa-ajallani.